b43f0929d08a742e org
Hem Nyheter Safello presenterar Nordens första spartjänst för kryptovalutor

Safello presenterar Nordens första spartjänst för kryptovalutor

Publicerat av: Redaktionen

Svenska fintechbolaget Safello lanserar idag ett privat betaprogram för Safello Subscription, en ny spartjänst som möjliggör regelbundna och automatiserade köp av kryptovalutor.

Sparingstjänsten som är först i sitt slag i Norden gör det möjligt för användare att enkelt sätta upp en sparplan med placeringar i de ledande kryptovalutorna Bitcoin och Ethereum.

– Ett enkelt kryptosparande är bland det som våra kunder har efterfrågat mest. Fördelen för kunden är att få ett genomsnittspris som i sin tur ger en jämnare portföljutveckling medan Safello drar nytta av att skapa en mer förutsägbar intäktsström, säger Frank Schuil, vd och medgrundare av Safello.

b43f0929d08a742e orgPrecis som ett vanligt månadssparande kan användare konvertera en del av sina inkomster för att automatiskt och löpande köpa kryptovalutor, vilket skapar en fördelaktig inköpsstrategi som sprider risken över tid för kryptomarknadens svängningar. Som en del av detta har Safello ingått ett nytt partneravtal, samt påbörjat teknisk integration med en Open Banking-leverantör som möjliggör återkommande betalningar.

Beta-inbjudningar kommer att delas ut i ett senare skede till ett urval inom bolagets officiella Discord. Safello Subscription förväntas lanseras under andra halvåret 2021.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>