Hem Nyheter Safe Return Asset Management väljer Sharpfin för att digitalisera kapitalförvaltningen

Safe Return Asset Management väljer Sharpfin för att digitalisera kapitalförvaltningen

Publicerat av: Redaktionen

Safe Return Asset Management har valt Sharpfins molnbaserade plattform för att stärka sitt kunderbjudande och göra betydande effektivitetsförbättringar.

Safe Return Asset Management väljer Sharpfin för att digitalisera kapitalförvaltningen 3

Safe Return väljer Sharpfin Wealth Management Suite för att stärka sitt kunderbjudande

Implementeringen av Sharpfins Wealth Management Suite är en del av en stor satsning från Safe Return för att erbjuda bättre tjänster till sina sofistikerade kunder.

Sharpfins teknologi kommer också att göra det möjligt för Safe Return att utnyttja digitalisering genom hela sin kapitalförvaltningsverksamhet för att få fördelar såsom effektivare förvaltning och kundanpassad rapportering.

“Vi ville använda den bästa möjliga kapitalförvaltningstekniken som ger våra kunder förstklassig service och ökar kundengagemanget”, säger Max von Liechtenstein, VD för Safe Return. ”Efter en noggrann utvärdering av tillgängliga lösningar beslutade vi oss för att investera i Sharpfins Wealth Management Suite. Deras teknologi kombinerar möjligheten att stärka vårt nuvarande erbjudande samtidigt som vi skalar upp verksamheten.“

”Safe Return är en seriös kapitalförvaltare som är noga med att erbjuda sina kunder bästa möjliga tjänster, och vi är glada över att de valde Sharpfin som stöd för sin digitala omvandling”, säger Markus Alin, VD för Sharpfin. ”Detta är en betydande kundorder för Sharpfin och indikativt för den efterfrågan på bättre teknik inom kapitalförvaltning som vi ser över hela Norden. Safe Returns val understryker också att Sharpfins teknologi kommer att vara en viktig resurs för att ligga steget före i den hårda konkurrensen som råder bland kapitalförvaltare, särskilt i en tid då eftersläntrare riskerar att förlora sin affär till de som utnyttjar teknologins fördelar.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>