Safe Lane Gamings mobilspel Battle Camp levererade
Hem Rapport/undersökning Safe Lane Gamings mobilspel Battle Camp levererade

Safe Lane Gamings mobilspel Battle Camp levererade

Publicerat av: Redaktionen

Det första säsongs eventet under hösten gav rekordresultat och styrker, samt ger ytterligare bevis, på hur Safe Lane Gamings(“SLG” eller “Bolaget”) strategi att förvalta och förädla Bolagets förvärv fungerar och ger goda resultat.

Årets Halloween-event gick av stapeln mellan den 28/10 till den 2/11 och var fyllt med nya in game assets, samt stärkt marknadsföring. Det här är en av SLG:s strategier för att öka både engagement och omsättning i spel.

I och med ett bruttoresultat om 99 294 USD, så kan vi konstatera att spelet tar nya höjder omsättningsmässigt, för enskilda event i Battle Camp tack vare SLG:s insatser. Värt att notera är att dagliga aktiva spelare (DAU) ökade med över 125 % över en natt när eventet drog igång. Eventet visar på ett starkt resultat och spelets inneboende potential, samt hur SLG:s strategi kring förvärv, förvaltande och förädling bär frukt.

Safe Lane Gamings mobilspel Battle Camp levererade“Det är glädjande att se resultatet av det hårda arbetet som ligger bakom Battle Camp. Vi har alltid varit övertygade om att vår strategi kommer att vara framgångsfaktorn för att påvisa spelets stora potential och nu börjar vi se det konkret i spelets resultat. Vi kommer att fortsätta att implementera samma strategi avseende Battle Camp, samt i våra andra portföljbolag för att visa deras inneboende potential och visa på ytterligare tillväxt framgent,” säger Jesper Nord, VD Safe Lane Gaming.

Battle Camp ligger idag på Google Play Store, App Store och Amazon App Store. Spelet går under genren MMORPG, som kräver mer tid av spelarna då spelmomenten är mer komplexa och kräver ett längre engagemang. Spelets framgång bygger mycket på hängivna spelare som har varit aktiva under många år. Battle Camp är i mobilspelsvärlden en veteran, som har varit aktiv sedan 2013.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>