Hem TeknikAI Så får ni AI att effektivisera er affär

Så får ni AI att effektivisera er affär

Publicerat av: Redaktionen

AI är ett begrepp som många i yrkeslivet svänger sig med i dag.

Så får ni AI att effektivisera er affär 3Men de allra flesta har nog inte koll på vilket diversifierat område AI utgör. Några har koll inom vissa delområden inom AI, som till exempel maskininlärning, men inte inom andra.

När ett företag, eller en myndighet, ska dra i gång en AI-satsning finns alltså risken att man anammar en generell lösning, någon slags standardmall, med risken att skapa en tillämpning som inte blir ändamålsenlig. Slutsatsen av resonemanget är att det inte räcker att hoppa på första bästa arbetssätt eller första bästa tekniklösning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>