Rocker väljer Viljas bankplattform för att lansera sin nya spartjänst
Hem Nyheter Rocker väljer Viljas bankplattform för att lansera sin nya spartjänst

Rocker väljer Viljas bankplattform för att lansera sin nya spartjänst

Publicerat av: Redaktionen

Den snabbväxande utmanarbanken Rocker väljer att samarbeta med Vilja när de utökar sin verksamhet och erbjuder nu privatpersoner sparkonton med statlig insättningsgaranti.

Rocker väljer Viljas bankplattform för att lansera sin nya spartjänst

Som en del av sin ambition att hjälpa konsumenter att optimera sina utgifter och sin ekonomi, utökar det svenska fintech bolaget Rocker, tidigare känd som Bynk, sitt mobila bankerbjudande till att inkludera sparkonton för sina kunder.

Rocker har gått samman med Erik Penser Bank och Vilja för att leverera en smidig helhetslösning för kunden, allt från KYC- och onboarding vid skapande av ett sparkonto, till att löpande kunna administrera konton direkt i Rocker-appen. Allt är automatiserat, i realtid och med de högsta säkerhets- och efterlevnadsstandarderna.

– Att utöka våra tjänster inom sparande är avgörande för vår ambition att utmana high-street bankerna, genom att erbjuda finansiella tjänster som är smartare, enklare att använda och billigare för konsumenten. En fantastisk kundupplevelse är allt för oss och för att nå vår vision att erbjuda världens bästa bank-app samarbetar vi med företag och människor som delar vårt tänkesätt. Samarbetet med Vilja och lanseringen av sparlösningen har fungerat utmärkt säger Andreas Norberg, chef för Rockers affärsområdet Lån & Spar.

– Vi är stolta över att vara en del av Rockers spännande resa genom att hjälpa dem att erbjuda sina kunder smidiga och kundanpassade banktjänster. Partnerskapet är ytterligare ett bevis på att vår molnbaserade bankplattform uppfyller de högsta kraven gällande prestanda, flexibilitet och säkerhet avslutar Fredrik Ulvenholm, VD på Vilja.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>