RevolutionRace Årets kvinnliga Gasell
Hem Event RevolutionRace Årets kvinnliga Gasell

RevolutionRace Årets kvinnliga Gasell

Publicerat av: Redaktionen

Den 1 december ägde årets Gasellgala rum i Stadshuset i Stockholm.

Det var 22:a gången i rad som Dagens industri delade ut pris till Sveriges mest snabbväxande företag.

Ett av de bolag som prisades var RevolutionRace, vars vd Pernilla Nyrensten utsågs till Årets kvinnliga Gasell. Hon tog emot utmärkelsen av Grant Thorntons vd Anna Johnson.

RevolutionRace Årets kvinnliga Gasell

Anna Johnson, vd Grant Thornton (tv) och Pernilla Nyrensten, vd RevolutionRace (th). Foto: Pax Engström

Årets Kvinnliga Gasell har delats ut årligen sedan 2015. Utmärkelsen tilldelas ett Gasellföretag med kvinnlig vd eller grundare som står för innovation och nytänkande och som på ett tydligt sätt integrerar samhällsnytta i sin affärsidé.

– Vi på Grant Thornton är stolta över att för sjunde året i rad vara med och lyfta fram kvinnorna bland gaseller och entreprenörer. Priset är fortfarande väldigt viktigt då vi inte ser någon större förändring i andelen kvinnor på Gasell-listan, säger Anna Johnson, vd Grant Thornton och juryns ordförande.

Övriga i juryn var: Stina Liljeqvist, Chief Communication & Marketing Officer Skandia, Britta Burreau, vd Almi, Daniel Hedengran, Försäljningschef Factoring Aros Kapital, Jonas Sjölander, Head of Mass market SME på Telia Company.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>