Rekryteringsföretaget A-hub öppnar kontor i Malmö: ”Vi expanderar rekryteringsbranschen med unikt franchisekoncept”

Rekrytering och bemanningsföretaget A-hub växlar nu upp expansionstakten med lansering av en ny hub i Malmö.

Rekryteringsföretaget A-hub öppnar kontor i Malmö: ”Vi expanderar rekryteringsbranschen med unikt franchisekoncept” 1– Efter fokus på att bygga upp vår Stockholms-hub är en etablering i Öresundsregionen ett naturligt steg för oss, säger A-hub Groups VD och grundare Markus Wibäck.

A-hub erbjuder ett unikt koncept inom rekryteringsbranschen. Lokala entreprenörer och talanger
får tillgång till en plattform där de äger och utvecklar sin egen region. Och intresset för ägarkonceptet har hittills varit mycket stort.

– Rekryteringsbranschen har utvecklats åt det mer traditionella hållet. Det finns ett antal stora aktörer med en tydlig koncernstruktur där det lokala styrs från huvudkontoren. Där såg vi en stor möjlighet att skapa något unikt.

– Vi erbjuder därför lokala och talangfulla entreprenörer att vara med och bygga upp A-hub samtidigt som de behåller ägandet på hemmaplan, säger Markus Wibäck, VD och grundare av A-hub Group.

Mattias Sjöstrand och Carl Andersson, kommande grundare och ägare av A-hub Malmö, är välkända ansikten i Öresundsregionen med över 20 års erfarenhet i rekrytering- och bemanningsbranschen. Deras lokala kännedom och närhet till kunder/kandidater utgör en stark grund i etableringen. Samtidigt kommer rekryteringsprocesserna att förenklas och effektiviseras genom A-hubs kraftfulla, digitala tjänster.

– Teknik frigör tid som istället kan läggas på fördjupade relationer och bättre service. Att sedan låta fler personer vara med och äga, styra och utveckla bolaget är helt rätt väg att gå för att knyta till oss de bästa medarbetarna. Nu är siktet inställt på att öppna fler lokala hubbar i Sverige, avslutar Markus Wibäck, VD och grundare av A-hub Group.