Rejlers och Specialfastigheter tecknar ramavtal

Rejlers har tecknat ramavtal med Specialfastigheter Sverige AB, som äger och förvaltar fastigheter med höga krav på säkerhet.

Rejlers och Specialfastigheter tecknar ramavtal 1Avtalet löper på två år med option för förlängning och innefattar tekniska konsulttjänster inom en rad olika kompetensområden.

Specialfastigheter Sverige AB äger och förvaltar flera av landets säkraste fastigheter, bland annat polisfastigheter, anstalter, försvarshögkvarter och domstolar. Det nya ramavtalet innebär att Rejlers kommer att stötta bolaget med tjänster gällande tekniskt stöd i ny-, om- och tillbyggnadsprojekt samt generell teknisk rådgivning.

– Vi ser fram emot att fortsätta vårt strategiska samarbete och kontinuerligt stötta Specialfastigheter i arbetet med att nå målen i deras projekt, säjer Jonas Holmstedt, Divisionschef, Buildings på Rejlers och fortsätter:

– I och med att vi nu får ett större åtagande, kan vi tillsammans med våra partners leverera en bredare och djupare palett av expertis inom området, vilket ligger helt i linje med vår strategi att ständigt bidra med ett ökat lärande till våra kunder.