Redan kö till Europas första digitala förrådskedja -Öppnar nu i Södertälje

När Green Storage – Europas enda heldigitaliserade förrådskedja – meddelade att de öppnar i Södertälje blev det omedelbart stort intresse.

Redan kö till Europas första digitala förrådskedja -Öppnar nu i Södertälje 1”Det känns otroligt bra att nu äntligen erbjuda Södertälje en toppmodern anläggning”, säger Green Storages VD, Stefan Nilsson.

Innan Green Storage öppnade sin nya selfstorage enhet, mitt emot Max i Bårsta, hade flera södertäljebor redan bokat sina förråd.

”Ja, det är fantastiskt, men vi förstod faktiskt tidigt att Södertäljes behov av selfstorage var stort. Dessutom lockas många av vårt låga pris och framförallt av enkelheten, att hela processen är helt och hållet digitaliserad, från att boka förrådet online till att låsa och låsa upp sitt förråd med en enkel app. Det är alldeles unikt i Europa”, säger Stefan Nilsson.

Mats Steijner, Operations Manager, fyller i:

”Tack vare att allt är digitaliserat är det också marknadens mest hållbara alternativ. Dessutom uppmanar vår verksamhet till att vi inte slänger våra prylar utan att vi förvarar, sparar och återanvänder”

Tryggheten är en annan viktig aspekt för Green Storage. Därför är anläggningen kameraövervakad dygnet om och utrustad med ett omfattande larmsystem.

Anläggningen i Södertälje blir därmed Green Storages femte. Sedan tidigare finns förrådskomplexen i Västberga, Liljeholmen, Upplands Väsby och Bromma. Tidigare under året förvärvades två fastigheter i Täby som tillsammans med Handen öppnar innan sommaren 2021.

Den utvecklingen ägde rum rekordsnabbt – på mindre än två år.

”Men vår plan är att öppna 25 enheter i Stockholms-regionen under de närmaste fem åren. Det finns en väldigt stor efterfrågan på våra lösningar för selfstorage-förråd”, säger Stefan Nilsson.

I takt med den tekniska utvecklingen och att efterfrågan på Green Storage hela tiden ökar betyder det att verksamheten nu ökar i en oerhört snabb takt.

”Ja, det gäller att möta den stora efterfrågan på ett smart sätt, men tack vare att vi har en alldeles egen marknadsposition, att vi har en smart prissättning, är säkra och väldigt efterfrågade, ser jag inga problem med det. Det handlar bara om att följa vår tillväxtstrategi,” säger Mats Steijner, Operations Manager.

Men först och främst välkomnar nu Green Storage såväl gamla som nya, kommersiella som privata, kunder att besöka den nya selfstorage enheten i Södertälje, Bårsta.