Quickbit lanserar EUR konton i Quickbit App
Hem IT-Finans Trender Quickbit lanserar EUR konton i Quickbit App

Quickbit lanserar EUR konton i Quickbit App

Publicerat av: Redaktionen

Quickbit lanserar EUR konto, introducerar säljfunktion i Quickbit App

Quickbit blir unik på svenska kryptomarknaden att erbjuda sina användare möjligheten att växla från krypto till traditionella valutor på sin “mobile-first” plattform.

Därmed tar Quickbit ytterligare steg mot ett marknadsledande kryptoerbjudande i Sverige.

Sedan tidigare kan användare köpa, lagra, byta samt skicka och ta emot kryptovalutor i Quickbit App. Med lanseringen av EUR konto kan användarna sälja av kryptovaluta till traditionell valuta direkt i Quickbit App. Med ett IBAN (International Banking Account Number) kopplat till sitt EUR konto kan användarna också skicka och ta emot EUR till konton i andra banker.

Quickbit lanserar EUR konton i Quickbit AppFler tjänster kommer successivt att introduceras, som till exempel möjlighet att köpa kryptovalutor direkt från ens EUR konto, istället för enbart via kortköp. Dessa tjänster, likt Quickbit Card, utvecklas som en del av ett strategiskt samarbete mellan Quickbit och Intergiro. Parallellt pågår arbetet med att addera ytterligare kryptovalutor i Quickbit App för att ge användare tillgång till en bredare kryptoportfölj.

“Dagens release är en strategiskt viktig milstolpe i vår strävan att göra kryptovalutor användbara i vardagen. Det vi lanserar idag är ett unikt paket med tjänster i Sverige som hjälper användare att enkelt och smidigt röra sig mellan krypto och traditionella valutor. Vi fortsätter att utveckla ytterligare funktioner som förenklar användandet av kryptovalutor“, säger Hammad Abuiseifan.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>