Hem Nyheter Qlik Data Revolution Virtual Summit presenterar innovationer och strategier som ökar affärsvärde genom data

Qlik Data Revolution Virtual Summit presenterar innovationer och strategier som ökar affärsvärde genom data

Publicerat av: Redaktionen

Den 27-29 oktober är det dags för Qlik Data Revolution Virtual Summit – en konferens där kunskapsledare och kunder från hela världen samlas för att diskutera de senaste nyheterna inom data och analys.

Qlik Data Revolution Virtual Summit presenterar innovationer och strategier som ökar affärsvärde genom data 3Detta inkluderar det accelerande skiftet till molnverktyg och SaaS vilket ytterligare har förstärkt betydelsen av data och dess innebörd för företags framgång under covid-19. Deltagare får även chansen att höra hur ledande företag inom olika branscher använder data och analys för att skapa affärsvärde i kombination med ROI.

– Data och analys är viktiga drivkrafter för att kunna skapa affärsvärde och driva beslutsfattande framåt, särskilt i en värld som präglas av förändring. Qlik gör det möjligt för företag att skapa värde ur sin data genom vår dataintegration och analysplattform. Detta driver Active Intelligence där den realtidsuppdaterade datan utlöser direkta åtgärder för att driva affärsvärde i hela kedjan av data och analys. Det ska bli roligt att främja idéutbyte och presentera den bästa kundnyttan, säger Robert Fleming, Senior President of Global Field and Partner Marketing på Qlik.

Ledande företag investerar i data och analys för att enklare upptäcka och dra nytta av viktiga insikter. På så sätt kan företag möjliggöra strategiska åtgärder inom hela organisationen, särskilt på en marknad under påverkan av covid-19. Deltagare på Data Revolution Virtual Summit kommer att kunna lyssna på branschledare, datainnovatörer och experter på Qlik när de utforskar data ur olika perspektiv. Föredragshållarna kommer ta upp de senaste trenderna, innovationerna och strategierna som krävs för att öka affärsvärdet med hjälp av data, exempelvis:

  • Nyckeldata och analystrender i dagens nya normala
  • Accelerationen av digitala förändringar, inklusive den påverkan covid-19 haft
  • Nya sätt som data och analyser skapar och driver värde för företag i nuvarande miljö
  • Hur företag uppnår en bättre och snabbare ROI genom data
  • Active Intelligence – vad det är och hur man använder det med Qlik

Data Revolution Virtual Summit går av stapeln mellan den 27 och 29 oktober och är kostnadsfritt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>