Hem Nyheter PrimeQ och Haglöf & Nordkvist inleder samarbete runt Tele365

PrimeQ och Haglöf & Nordkvist inleder samarbete runt Tele365

Publicerat av: Redaktionen

PrimeQ och Haglöf & Nordkvist AB har tecknat ett samarbetsavtal runt försäljning och leverans av PrimeQs molnbaserade telefonitjänst Tele365.

PrimeQ och Haglöf & Nordkvist inleder samarbete runt Tele365 3Samarbetet innebär att Haglöf & Nordkvist kommer äga hela affären med sin kund och sköta allt från införsäljning till leverans, fakturering och förvaltning.

”Haglöf & Nordkvist är en partner vi ser stor potential i samt en aktör som delar våra värderingar runt kundservice och noggrannhet i sina leveranser. Haglöf & Nordkvist är också verksamma i regioner där vi själva inte har närvaro vilket stärker vår position på den svenska marknaden”, säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni på PrimeQ.

Tele365 har en av marknadens bredaste utbud av funktioner och tjänster samt är helt operatörsoberoende.

Genom avtal med alla stora operatörer i Sverige ges kunden möjlighet att fritt välja den leverantör som passar just deras behov bäst sett till täckning och pris. Via den breda portföljen av tjänster inom ramen för Tele365 så kan även mer komplexa kundkrav tillgodoses, bl.a. hos de företag som önskar telefoniintegrantion i Microsoft Teams eller har behov av en contact center lösning.

”Tele365 kompletterar vårt telefonierbjudande och medför att vi nu har en kraftfull tjänst att erbjuda oavsett kundens krav kring telefoni. Att Tele365 är operatörsoberoende medför att vi kan arbeta med alla operatörers erbjudande och ta fram bästa tänkbara avtal till våra kunder. Det gör oss riktigt konkurrenskraftiga”, säger Filip Nordkvist, VD Haglöf & Nordkvist.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>