PrimeQ förstärker sitt affärsområde Ekonomi & Lön

Den 6 augusti tillträdde Gunnar Nyhlén sin tjänst som affärsutvecklare och seniorkonsult på PrimeQ.

Gunnar Nyhlén

Gunnar kommer i sin roll som affärsutvecklare bland annat arbeta med bolagets fortsatta utveckling av nya affärer, kunderbjudanden och digitalisering.

Gunnar Nyhlén har lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från Matrisen/Accountor där han varit verksam inom en rad ledande positioner, bland annat som vice VD på Matrisen och Head of Finance på Accountor. Gunnar har även under många år drivit redovisningsbyrå i egen regi.

”Det känns mycket inspirerande att få arbeta med ett företag som PrimeQ säger Gunnar Nyhlén. Bolaget leds av drivna entreprenörer med mångårig erfarenhet av att bygga företag. PrimeQ har dessutom en unik kombination av tjänster inom IT, telefoni, ekonomi, affärssystem och management. PrimeQ har alla förutsättningar att bli ett av de ledande företagen i branschen och jag ser verkligen fram emot få vara delaktig i PrimeQs fortsatta utveckling”.

”Att få välkomna Gunnar till PrimeQ känns fantastiskt kul. Med Gunnars bakgrund får PrimeQ ett stort tillskott av både erfarenhet och kompetens. Vi är i en mycket spännande expansionsfas tillsammans med våra kunder. Vi utvecklar ständigt våra lösningar avseende metod, system och självklart AI och digitalisering. Vi är väldigt glada och stolta över att fortsätta detta arbeta och utveckla PrimeQ tillsammans med Gunnar”, säger PrimeQ’s koncernchef Claes Völcker.