Hem STARTUP Prime Penguin tog hem första pris i E-Commerce Germany Awards 2019

Prime Penguin tog hem första pris i E-Commerce Germany Awards 2019

Publicerat av: Redaktionen

Logistik-startupen Prime Penguin vann första pris för bästa lösning inom logistik på E-Commerce Germany Awards i Berlin under tisdagen.

Prime Penguin tog hem första pris i E-Commerce Germany Awards 2019 2

Grundarna Joakim von Oldenskiöld och Mikael Johansson under tisdagens cermoni.

Syftet med utmärkelsen är att ”Identifiera de mest lovande företagen och innovationerna som effektivt tillhandahåller lösningar på verkliga problem inom e-handeln.”

Tio bolag i kategorin hade gått vidare till finalomgången som presenterades under galakvällen. Juryn bestod av 18 internationella ehandels-experter från bland annat Zalando, Kayak och Nestlé. Totalt var över 350 bolag nominerade i samtliga kategorier.

Prime Penguin ställer även ut på E-commerce Berlin Expo den 20 februari, med mer än 5000 besökare och 150 internationella utställare.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>