Premiär för Redeye Key Catalysts – smart verktyg för den seriöse privatinvesteraren

Redeye Rating är ett unikt verktyg för seriösa privatinvesterare inom Life Science och Technology.

Den bygger på Redeyes grundläggande filosofi om Premiär för Redeye Key Catalysts – smart verktyg för den seriöse privatinvesteraren 1värdebaserade investeringar. Vi tror att du som är seriös privatinvesterare är mera intresserad av ett kvalificerat beslutstöd som hjälper dig att minimera risk och göra klokare investeringar än av enkla råd av typen ”köp” eller ”sälj”.

Redeye Rating är extra användbar när börsen rör sig snabbt som den gjort nu i början av året.

Den filosofin driver Redeye med Sveriges enda analytikeravdelning specialiserad på Life Science och Technology, och den skapade Redeye Rating. Hittills har Redeye Rating bestått av två delar. Dels Company Qualities där bolagets styrka inom fem nyckelområden bedöms. Sedan Valuation Range som anger tre olika motiverade värden, ett bascase, ett Bull och ett Bear och som i realtid visar hur kursen ligger i förhållande till dem.

Nu kompletterar vi dessa två verktyg med Key Catalysts.

Med Redeye Key Catalysts får du tillgång till våra analytikers bedömning av kommande händelser som kan påverka bolagets värdering. Du får en uppskattning av hur stor denna påverkan blir, om den är positiv eller negativ, sannolikheten för om den kommer att inträffa och hur långt fram i tiden den i så fall kan ligga.

Bifogade bilden visar hur en Rating med Key Catalysts ser ut. Överblicken kommer att vara tillgänglig för alla medlemmar men den fulla klickbara utvärderingen enbart för betalande Premium-medlemmar.

Liknande bedömningar har tidigare bara funnits tillgängliga för professionella förvaltare och analytiker.

-Vi är extremt stolta över att kunna släppa Redeye Key Catalysts till våra betalande medlemmar, i första hand seriösa privatinvesterar inom Life Science och Technology. Det är också ett viktigt steg för oss på vägen mot att göra beta.redeye.se till framtidens plattform för den här målgruppen, säger Lars T Andersson på Redeye.