PayPal samarbetar med AppSpotr för att erbjuda appbaserade e-handelslösningar

AppSpotr och PayPal har inlett ett samarbete för att marknadsföra AppSpotrs e-handelslösning till PayPals b2b-kunder.

Braintree- och PayPal-betalningar kommer nu att vara tillgängliga i samtliga Appspotr’s nya e-handelsappar.PayPal samarbetar med AppSpotr för att erbjuda appbaserade e-handelslösningar 1

Att AppSpotr har blivit godkänd som Solution Partner hos PayPal innebär att AppSpotrs appbaserade e-handelslösning kommer att marknadsföras mot b2b-kunder i PayPals kanaler under 2017, initialt i västra Europa.

Braintree är en betalningsplattform som gör det enkelt att ta emot betalningar via en app eller webbplats. Det är den enda betalningsplattform som tillåter kunder att acceptera kort som Visa eller Mastercard och PayPal via en enda integrering.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få möjligheten att nå ut till PayPals b2b-kunder med vårt erbjudande. Vi öppnar tillsammans med PayPal upp möjligheten för alla företag att lansera e-handel i sin egen app, vilket tidigare inte varit möjligt då det varit för dyrt, tidskrävande och krångligt, säger Patric Bottne, VD AppSpotr.

AppSpotr är i dagsläget den första renodlade appbaserade e-handelsleverantören som PayPal tagit in som partner.

– Att kunna lansera e-handel i sin egen app är ett behov som vi tror är stort på marknaden. AppSpotrs e-handelslösning är enkel och kostnadseffektiv och vi är glada att kunna erbjuda den till våra kunder, säger Jonas Breding, Skandinavienchef på PayPal.