Paynova utökar sitt samarbete med PayPal

Paynova blir kreditbetallösning i PayPals betaltjänst för e-marknadsplatser

Paynova utökar sitt samarbete med PayPal 1Nu ingår Paynova i ytterligare ett omfattande europeiskt avtal med PayPal där Paynova blir kreditlösningen i det globala betaltjänstföretagets plattform för digitala marknadsplatser. Avtalet täcker hela EU och Norge.

– Tack vare vårt nya avtal kan PayPal erbjuda en kreditlösning till e-marknadsplatser i hela EU och i Norge i sin betalplattform. Det här är utan tvekan ett av de viktigaste avtalen vi någonsin slutit och det är en jättemöjlighet att växa tillsammans med PayPal eftersom e-marknadsplatser är ett växande segment inom e-handeln, säger David Larsson, CCO på Paynova.

Avtalet öppnar dörren till Europas e-marknadsplatser

Med Paynovas kreditbetalningslösning kommer PayPal kunna erbjuda kreditbetalmedel och köparskydd för e-marknadsplatser i EU och i Norge. Paynovas lösning är helt integrerad i PayPals plattform för e-marknadsplatser, vilket ger full funktionalitet och en sömlös upplevelse.

– Nu får en säljare på e-marknadsplatsen betalt via PayPal oavsett vilken betalmetod köparen väljer. Som köpare ges du genom Paynovas lösning möjlighet att betala först efter leveransen skett vilket i sin tur innebär en ökad trygghet för både köparen och säljaren. PayPal kommer nu erbjuda lösningen till e-marknadsplatser i hela Europa och i Norge, säger David Larsson.