Paynova inleder samarbete med Tink

Paynova har tecknat avtal och inleder nu samarbete med fintech-bolaget Tink.

Paynova inleder samarbete med Tink 1
Tink-grundarna Daniel Kjellén och Fredrik Hedberg.

Paynova integrerar Tinks teknologi för att erbjuda direktbanksbetalningar, sömlöst såväl som kostnadseffektivt, i enlighet EU:s andra betaltjänstdirektiv (PSD2).

Paynova har erbjudit direktbanksbetalningar i samarbete med bankerna där slutkunden slussas vidare till sin bank för att slutföra köpet. Med Paynovas nya lösning genomförs nu hela köpet hos kunden och även i deras namn med en betydande kostnadseffektivitet. Paynova kommer utöver ren betalinitiering även kunna erbjuda olika typer av kontoinformationstjänster.

Paynova för i dagsläget affärsdiskussioner med flera stora handels- och tjänstebolag om att framtidssäkra deras betalkundresor genom ytterligare digitalisering. Speciellt spännande är efterfrågan inom tjänstesektorn där de större bolagen, med nyframtagna digitala strategier, söker lösningar för att gå från traditionellt fakturaflöde till moderna ”Netflix”-upplägg.

-”Det känns kul att kunna meddela att vi nu inleder samarbete med branschkollegan Tink. Paynova har det senast halvåret blivit approcherade av flertalet större företag som efterfrågar anpassade helhetslösningar för att möta sina kunders krav på digitala upplevelser. I och med samarbetet med Tink kan vi nu erbjuda den absolut bästa betalupplevelsen för våra kunders kunder” säger Daniel Ekberger, VD Paynova.