Patrik Nyberg ny säkerhetschef på Specialfastigheter
Hem Säkerhet Patrik Nyberg ny säkerhetschef och sektionschef på Specialfastigheter

Patrik Nyberg ny säkerhetschef och sektionschef på Specialfastigheter

Publicerat av: Redaktionen

Specialfastigheter har rekryterat Patrik Nyberg som ny säkerhetschef.

Han kommer närmast från Riksdagsförvaltningen där han idag är vikarierande sektionschef verksamhets- och säkerhetsskydd på Säkerhetsenheten.

Han har dessförinnan arbetat som säkerhetsspecialist på bland annat Riksdagsförvaltningen, Rikspolisstyrelsen (Polismyndigheten) och Svenska kraftnät samt som säkerhetskonsult på Ekelöw InfoSecurity.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få tillträda tjänsten som säkerhetschef. Det ska bli spännande att få bli en del av ett fastighetsbolag där man verkligen fokuserar på säkerhetsaspekten vid byggnation och drift av fastigheter. Jag hoppas att jag med mina erfarenheter från andra skyddsvärda och säkerhetskänsliga verksamheter kan bidra till det fortsatta arbetet inom säkerhetsområdet på Specialfastigheter, säger Patrik Nyberg.

Patrik Nyberg ny säkerhetschef på Specialfastigheter

Patrik Nyberg

– Vi välkomnar Patrik Nyberg som säkerhetschef till Specialfastigheter. Han har en bred och gedigen kunskap från olika säkerhetsområden, inte minst inom säkerhetsskydd vilket är mycket viktigt när det gäller många av våra kunder. Säkerhetsfrågorna är prioriterade hos oss och något som vi ständigt utvecklar och Patrik Nybergs kompetens kommer vara värdefull i detta arbete, säger Masse Antonsson, avdelningschef IT och Säkerhet på Specialfastigheter. Patrik Nyberg kommer att tillträda tjänsten som säkerhetschef den 10 januari 2022.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>