Partinc Capital investerar i finska SaaS-bolaget Seidat
Hem STARTUP Partinc Capital AB investerar i finska SaaS-bolaget Seidat

Partinc Capital AB investerar i finska SaaS-bolaget Seidat

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska investeringsbolaget Partinc Capital AB investerar i det finska SaaS-bolaget Seidat.

  Seidat tillhandahåller en cloud-baserad säljplatform som möjliggör ett smidigt säljflöde med hjälp av interaktiva och lättanvändliga säljmaterial och samarbetsfunktioner. 

Seidat möter dagens utmaningar vad gäller redigering, hantering, presentation, delande och analyserande av flexibla presentationer med en platform som passar både mindre lokala – och större internationella företag.

De expanderar idag kraftigt och har en befintlig kundbas bestående av runt 300 företag. Med stöd från Partinc Capital så siktar Seidat på att förstärka deras förmåga att nå ut till kunder och vidare utveckla deras plattform, vilket planeras att realiseras genom flera nyrekryteringar i höst.

Partinc Capital investerar i finska SaaS-bolaget Seidat

Paulus Perkkiö, VD Seidat, Per Nordling, partner och styreleordförande Partinc Capital.

”Vi introducerades först till Seidat genom ett av våra portföljbolag och vi har genom dem sett med våra egna ögon hur deras erbjudande hjälper med att effektivisera säljprocessen. Deras attraktiva värdeerbjudande och rådande tillväxtstadie gör dem till en fantastisk investeringsmöjlighet för oss. Med denna investering och det nya inflödet av kapital i Seidat hoppas vi hjälpa dem med att vidare rulla ut deras tjänst till den internationella marknaden.” – Per Nordling, partner och styreleordförande Partinc Capital.

”Jag ser Partinc Capital som en strategisk partner inför uppskalningen av vår B2B-SaaS verksamhet internationellt. Kapital är viktigt, men det är unikt att hitta ett sådant här partnerskap med personer som har haft framgångar med liknande utmaningar tidigare. Vi har nu fått tag på erfarna investerare, kapital för att accelerera rekryteringar och ett nätverk där vi kan dela erfarenheter med andra entreprenörer” – Paulus Perkkiö, VD Seidat.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>