Panalitixgrundaren Colin Dunn till Vismas event Forward 2018 – redovisningsbranschens framtid på agendan

Colin Dunn, författare till boken Accountants: The Natural Trusted Advisorsoch grundare av konsultföretaget Panalitix tar avstamp i de stora förändringar som redovisningsbranschen just nu står inför när han gästar Vismas event Forward 2018.

Colin Dunn

Eventet äger rum på Fotografiska den 25 oktober

– Kraven från kunder, bristen på digitalisering och svårigheter att hitta kvalificerade medarbetare är utmaningar som landets redovisningsbyråer ställs inför varje dag. Få vet mer än Colin Dunn om hur byråerna kan möta de här utmaningarna och därför är vi mycket stolta över att han kommer till Forward 2018, säger Daniel de Sousa, vd för Visma Spcs.

Teknikutvecklingen har satt redovisningsbranschen under starkt omvandlingstryck. Men numera är det inte bara digitaliseringen som gör att byråerna står inför förändringar. Investmentbolagens intåg i branschen innebär att byråerna måste bli bättre på att attrahera såväl kunder och medarbetare som ägare.

– Redovisningskonsulter kan faktiskt förändra världen. Genom att hjälpa småföretag att växa, hjälper de Sverige och andra länder att må bra. Med Forward 2018 vill vi inspirera redovisningsbyråer till att stärka sin attraktionskraft, säger Daniel de Sousa.

Colin Dunn, medgrundare till det internationella framgångskonceptet Panalitix, är en av talarna på Forward 2018. I över 20 år har han hjälpt redovisningsbyråer i Australien, USA och Storbritannien att öka sin lönsamhet genom att jobba modernt, med kvalificerad rådgivning och affärsutveckling.

Andra talare är: Thomas Erikson, beteendevetare, föreläsare och författare till boken Omgiven av idioter, Linda Hammarstrand, före detta director of passion, konsult och entreprenör, som hjälper företag att skapa en högpresterande kultur och starka varumärken samt Jan Söderqvist, Vismas egen branschexpert inom redovisning och revision. Moderator är Julia Bendelin, företagare, vd och före detta reklambyråchef.

Anmälan: Här läser du mer om programmet och anmäler dig till Forward 2018.