Nya delägare i MOHV Sverige AB

Mäklarföretaget MOHV är i en kraftig expansionsfas och nu väljer grundaren och ägaren Magnus Miramadi att ta in två nya delägare.

Nya delägare i MOHV Sverige AB 1
Per Johnler, Magnus Miramadi och Jonas Petersson.

MOHV har haft en stark utveckling de senaste åren och målen framåt är mycket offensivt satta.

– Vi har befäst vår position i branschen att vara en riktig utmanare till de traditionella mäklarföretagen och därför känns det helt naturligt att skapa kontinuitet kring detta arbete genom att ta in Ordförande Per Johnler och VD Jonas Petersson som delägare, säger Magnus Miramadi.

– Att Per och Jonas går in som delägare på en betydande ägarandel kommer att innebära att vi fortsätter den mycket spännande och kraftfulla tillväxtresa vi inledde under 2019. Vi ser framtiden an med stor tillförsikt, avslutar Magnus Miramadi.

– Marknaden behöver ny energi och en aktör som vågar utmana status quo. Jag ser att MOHV är den aktören med sin pigga, utmanande och urbana framtoning som attraherar både kunder och mäklare i branschen, säger Ordförande Per Johnler.

– Både kunder och mäklare har uttryckt en längtan efter en aktör med mod och energi. På MOHV kommer vi att fortsätta utmana oss själva genom att aldrig slå oss till ro och nöja oss med att vara som alla andra, det kommer att leda till att vi fortsätter vår tillväxtresa genom att attrahera branschens bästa mäklare, säger VD Jonas Petersson.