Advenica växer i Europa
Hem Säkerhet Ny order på Cross Domain Solutions för Advenica

Ny order på Cross Domain Solutions för Advenica

Publicerat av: Redaktionen

Ny order värd 1,3 MSEK på Cross Domain Solutions

Advenica har fått en ny order på Cross Domain Solution-produkter från en österrikisk kund inom energisektorn.

Advenica växer i Europa

Advenica växer i Europa – ny order värd 1,3 MSEK på Cross Domain Solutions

Cross Domain Solutions inkluderar nätverksenheter för filtrering och godkännande av informationsflöden samt datadioder för enkelriktat dataflöde. Advenicas framtidssäkra produkter har flera nationella godkännanden på högsta nivå.

Advenica har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige och etablerade sig i Österrike i mitten av 2017 för att tillhandahålla säkerhetslösningar för cybersäkerhet med hög assurans till fler kunder.

Nu har företaget fått en ny order från en österrikisk kund inom energisektorn. Den nya ordern är värd 1,3 MSEK och kommer att levereras under 2021.

”När hoten ökar är det viktigt att skydda den mest värdefulla informationen för att begränsa skadan vid en attack. Våra produkter uppfyller de allra högsta säkerhetskraven och med våra lösningar kan kunderna vara säkra på att förhindra intrång, dataläckage och manipulation av skyddsvärd information” säger Markus Gursch, VD Advenica GmbH.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>