Hem Nyheter Ny kontorschef på Grant Thornton i Örebro

Ny kontorschef på Grant Thornton i Örebro

Publicerat av: Redaktionen

Från och med den 1 september blir Björn Öhrman ny kontorschef för Grant Thornton i Örebro.

Ny kontorschef på Grant Thornton i Örebro 3Björn har arbetat sju år inom Grant Thorntons skatteavdelning, bland annat som gruppchef. Han har bred erfarenhet av rådgivning till entreprenörer och ägarledda företag.

Örebro står för Sveriges största befolkningsökning utanför de tre storstadsregionerna. Det finns över 13 000 företag i olika storlek och varje år startas mer än 900 företag. Avancerad industri samsas med kvalificerad tjänsteproduktion och högteknologisk forskning. Samtidigt är logistik, besöksnäring, handel, IT, media och kommunikation på frammarsch och expanderar kraftigt. Mycket av tillväxten drivs av entreprenörsledda företag, som Grant Thornton primärt riktar sig mot.

– Örebro har många expansiva ägarledda företag och entreprenörer och jag ser fram emot att tillsammans med teamet fortsätta att stötta och utveckla det lokala näringslivet. Många av våra kunder uppskattar särskilt att vi erbjuder fullservice inom redovisning, revision, skatt och övrig rådgivning, då det är viktiga områden för framgång, säger Björn Öhrman, Kontorschef på Grant Thornton i Örebro.

Under de senaste fyra åren har tillväxten för Grant Thornton i Örebro varit stark med en omsättningsökning från 51 till 68 miljoner kronor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>