Ny jämförelsetjänst hjälper konsumenter att navigera lånemarknaden på nätet

Nu kan konsumenter i sju europeiska länder använda den nätbaserade jämförelsetjänsten, LoanScouter, som är utformad för att hjälpa besökare att jämföra finansprodukter på ett enkelt, snabbt och säkerhet sätt, vilket låter dem hitta ett lån som möter deras specifika behov.

Ny jämförelsetjänst hjälper konsumenter att navigera lånemarknaden på nätet 1Just nu är LoanScouter tillgängligt för konsumenter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Spanien och Kroatien.

LoanScouter är skapat av det danska fintech-företaget, Lead Supply A/S, med målet att göra det enklare att navigera lånemarknaden på nätet. Som VD och medgrundare av Lead Supply A/S, Andreas Linde, slår fast, så kan marknaden för lån på nätet vara förvirrande och komplicerad för konsumenter som önskar hitta det bästa möjliga lånet för deras finansiella situation:

”Som en konsument, möts du med flera lånealternativ. Men hur vet du om ett alternativ är bättre än det andra? Och ännu viktigare, hur kan du vara säker på att nätbankerna går att lita på? LoanScouter är menat som en hjälp för de som önskar navigera lånemarknaden på ett enkelt, snabbt och säkert sätt. Alla nätbankerna på vår sida är statligt reglerade och erbjuder endast ansvarsfullt lånande. Det är viktigt för oss att vi endast erbjuder finanslösningar som är auktoriserade och pålitliga.”

Andreas Linde avslutar med att LoanScouter har haft en exceptionellt lovande start och förväntas lanseras på nya marknader inom en nära framtid.

Mycket konkurrenskraftig industri

På senaste år så har industrin för internetlån vuxit snabbt och den kommer troligtvis att fortsätta att mogna, då nya långivare konstant kommer in på marknaden.

Men, det är inte bara långivare på nätet som upplever en otrolig konkurrens; fler och fler lånjämförelsesajter konkurrerar också om att bli de bästa och mest lovande bland konsumenterna. Andreas Linde är medveten om den här utvecklingen, men tror att LoanScouter kommer att vinna på många parametrar, framförallt för dess funktioner som skiljer dem från konkurrenterna:

”Alla våra jämförelser är transparenta, och vi rekommenderar endast lämpliga leverantörer, vilket försäkrar en trygg och säker lånprocess. LoanScouter är också helt gratis och inte bindande för den som önskar använda jämförelsetjänsten.”

Hos LoanScouter kan besökare hitta en bred lista med lån som visar alla de viktigaste villkoren. Listan kan justeras så att den passar dina personliga och finansiella behov. LoanScouter uppger också djupgående och transparenta bankrecensioner, där alla villkor, för- och nackdelar är uppradade.