Ny IR ansvarig och ny hemsida för Goldblue AB

Ny IR ansvarig och ny hemsida för Goldblue AB

Ny IR ansvarig och ny hemsida för Goldblue AB 1Kära investerare,

Jag heter Jihua Liu, och kommer att vara ansvarig för IR på Goldblue. Mitt arbete är att hjälpa dig att få en bättre förståelse av GoldBlues utveckling. Jag har jobbat med Svenska SME på börsen i over 10 år, med allt från IR till IPO. Mer information om mig kan ni hitta under “Företagsledning” på vår hemsida.

Jag är också glad över att presentera den nya hemsidan för er. Adressen till hemsidan är det samma som tidigare www.goldblue.eu. I den nya hemsidan har vi uppdaterat strukturen och innehållet så att ni lättare skall kunna hitta den informationen ni behöver för att få insikt i våra affärer. Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom vår hemsida för att få senaste nyheterna.