Hem Nyheter Ny ​CEO och CTO till fintech-bolaget Inyett

Ny ​CEO och CTO till fintech-bolaget Inyett

Publicerat av: Redaktionen

Fintech-bolaget Inyett från Helsingborg har på kort tid förändrat sättet för svenska företag att arbeta på när det kommer till ekonomisk säkerhet och intern kontroll.

Ny ​CEO och CTO till fintech-bolaget Inyett 3

Johan Henckel, CTO (t.v.) och John Andersson, CEO (t.h.)

På ett fåtal år har över 1000 organisationer kopplat på tjänsten för att automatiserat kontrollera leverantörsbetalningar mot fel, risker, misstag och bedrägerier. Idag hjälper Inyett så gott som alla kommuner i Sverige.

Som en del av kommande strategi tillsätts John Andersson, nuvarande COO på Inyett, som ny CEO.
Samtidigt tillträder Johan Henckel, personen bakom idéen till Inyett, som CTO.

– Att få förtroendet att leda Inyett i just denna fas av vår resa är fantastiskt spännande. Som organisation har vi aldrig haft så bra förutsättningar som just nu, med en tydlig affärsplan och strategi framför oss, redo att exekvera på av helt rätt människor, säger John Andersson.

Johan Henckel fortsätter,

– Det känns fantastiskt kul att gå in operativt i Inyett, som jag varit en stor del av sedan start. Som ägare och styrelseledamot har jag haft möjligheten att påverka Inyetts tillväxt på ett strategiskt plan, och ser fram emot att även operativt vara en del av den resa vi nu ska göra som bolag, säger Johan Henckel.

Jan Swedin, tidigare CEO har skapat bästa möjliga förutsättningar för kommande tillväxtfas.
Jan tillträder nu sin föregående befattning som ordförande i Inyetts styrelse.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>