Nuuka Solutions expanderar för att möta efterfrågan på smarta fastigheter

För att möta den ökande efterfrågan från fastighetsägare att uppgradera sin portfölj till smarta, hållbara fastigheter anställer Nuuka Solutions Anders Frölander som ny Nordic Sales manager.

Nuuka Solutions expanderar för att möta efterfrågan på smarta fastigheter 1
Anders Frölander, Nordic Sales manager på Nuuka Solutions

Anders Frölander som tillträdde sin tjänst på Nuuka Solutions den 10 augusti, har mångårig erfarenhet av B2B försäljning på nordisk och global nivå. Han kommer närmast från rollerna som Nordic Sales Director och Product Marketing Director, på Vitec Imaging solutions med placering i Stockholm och Birmingham UK.

-”Jag ser fram mot att hjälpa fastighetsägare och driftsbolag att skapa säkra och hållbara byggnader med Nuukas nya tjänster, som AI och systemdiagnoser på distans. Lösningar som innebär minskat driftsnetto och optimalt fungerande, friska byggnader”, säger Anders Frölander. Något vi ser har kommit i absolut fokus i dessa utmanande tider”

Anders huvudfokus kommer att vara att hjälpa Nuuka Solutions att expandera på den svenska marknaden, men också i Norge och Danmark. Anders kommer att vara placerad på Nuukas svenska kontor i Stockholm.