Nutanix rekryterar Mats Ericson till tjänsten som country manager för Sverige
Hem PARTNERZONENUTANIX Nutanix rekryterar Mats Ericson till tjänsten som country manager för Sverige

Nutanix rekryterar Mats Ericson till tjänsten som country manager för Sverige

Publicerat av: Redaktionen

[FINANSPARTNER] Idag meddelar Nutanix, den ledande leverantören av molnlösningar för företag, att de utsett Mats Ericson till Country Manager för Sverige.

Nutanix rekryterar Mats Ericson till tjänsten som country manager för Sverige

Mats Ericson, Sverigechef på Nutanix

Han tillträder sin post från och med idag och ansluter sig till ett snabbt växande regionalt kontor.

– Det känns jättebra att få möjligheten att arbeta med både nya kollegor och nya utmaningar på Nutanix. Nutanix är en verklig utmanare i branschen och jag ser fram emot möjligheten att möta den ökande tillväxten inom molnbaserade företagslösningar vi ser i Sverige, säger Mats Ericson.

Mats Ericson kommer senast från rollen som Country Manager på Citrix där han har varit ansvarig för utvecklingen av den svenska verksamheten.

Nutanix svenska kontor är rekryteringen av Mats Ericson välkommen. Företaget har vuxit rejält på sistone och känner sig numera redo att ta sig an allt större utmaningar.

–  Vi är ett tillväxtorienterat företag och vi är väldigt glada över att Mats Ericson har valt att börja hos oss. Han har en bred bakgrund och samtidigt ett starkt driv som jag tror kommer passa perfekt på Nutanix, säger Peter Källviks, Nordenchef för Nutanix.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>