Nu öppnar Nomineringarna till Visma Accounting Awards
Hem Event Nu öppnar nomineringarna till Visma Accounting Awards priset

Nu öppnar nomineringarna till Visma Accounting Awards priset

Publicerat av: Redaktionen

Varje år delas priset Visma Accounting Awards ut till två redovisningsbyråer som Visma Spcs ser ligger i framkant, priserna delas ut under Ekonomimässan den 28 september.

– Vi delar ut dessa priser därför att vi vill uppmuntra och uppmärksamma hur viktigt det är med byråer som hjälper företagare att utvecklas och nå sina mål.

-Detta är en förutsättning för framtida tillväxt och fler nya arbetstillfällen i Sverige. Vi vill även lyfta de byråer som bygger arbetsplatser med en fantastisk kultur och stöttar sina medarbetare i att nå sin fulla potential, säger Simo Panas, Business Owner Byrå, på Visma Spcs.

Nu öppnar Nomineringarna till Visma Accounting AwardsMellan 1 juni och 9 september kan man nominera byråer i följande kategorier:

Kundernas pris

Är du kund till Sveriges bästa redovisningsbyrå? Där du får hjälp och rådgivning för att nå dina drömmar?

Uppmärksamma då din byrå genom att nominera den till Kundernas pris.

Medarbetarnas pris

Arbetar du på Sveriges bästa redovisningsbyrå? Kännetecknas din arbetsplats av utveckling, omtanke och arbetsglädje? Nominera då din arbetsplats till Medarbetarnas pris.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>