Nu lanseras nästa version av Livspusslet.se
Hem TeknikProduktnyhet Nu lanseras nästa version av Livspusslet.se – uppdateras och utökas

Nu lanseras nästa version av Livspusslet.se – uppdateras och utökas

Publicerat av: Redaktionen

Livspusslet.se 2.0 är en uppdaterad och förbättrad version av Familjens Jurists digitala ekosystem.

Här samlas kunskap, inspiration och experthjälp inom en rad livsrelaterade områden.

När livspusslet.se lanserades i en första version tidigare i år låg fokus helt på att komma ut med plattformen. Tjänsten skapades med målet att bli en central och naturlig samlingspunkt för kunskap, information och rådgivning inom frågor som på ett eller annat sätt berör livets olika skeden.

Nu lanseras nästa version av Livspusslet.se

På Livspusslet 2.0 samlas kunskap, inspiration och experthjälp inom en rad livsrelaterade områden.

Utgångspunkten för Familjens Jurist var den juridiska hjälpen, men även att bygga en tjänst där andra aktörer, kunniga inom relaterade och relevanta frågor och problem, hittade en enkel väg att nå ut till en större målgrupp och på så sätt skapa ett digitalt ekosystem för att bredda och utveckla kunderbjudandet.Sedan lanseringen har tjänsten lockat till sig tusentals besökare som söker information.Man har även löpande utökat innehållet till att inkludera allt från den juridiska rådgivningen till finansiella tjänster, bröllopsspecialister, mäklare och psykologisk hjälp.

– Livspusslet.se har växt enligt plan, såväl vad gäller antalet besökare som hur tjänsteutbudet hela tiden ökar. Flera branscher har snabbt fått upp ögonen för att den här typen av plattform saknats – där man snabbt och enkelt, på ett och samma ställe, kan få hjälp i alla typer av livsrelaterade situationer från experter inom respektive område, säger Victoria Thore.

Nu lanseras nästa version av livspusslet.se och fokus i denna fas är användarna. Genom ett antal ”vägvisare” kan man nu mycket enkelt hitta exakt den typ av information och hjälp man söker. Vägvisarna utgår från olika livssituationer och ger direkt tillgång till relevant information.

– Genom att ännu tydligare kategorisera informationen kring olika skeden i livet blir det oerhört enkelt för användarna att hitta rätt hjälp. När man väl valt kategori får man upp ett antal relevanta artiklar, inspiration och check-listor, för att i nästa steg även få direkta kontaktuppgifter till de som erbjuder ytterligare experthjälp inom området, avslutar Victoria Thore.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>