Nu avslöjas städerna för Copiaxdagarna 2023
Hem Fastigheter Nu avslöjas städerna för Copiaxdagarna 2023

Nu avslöjas städerna för Copiaxdagarna 2023

Publicerat av: Redaktionen

Västerås, Malmö, Stockholm och Göteborg.

Nya platser, nya spännande lokaler men samma framgångsrika evenemang med hundratals besökare.

Dessa populära branschträffar fortsätter och det är med stor glädje Copiax nu presenterar orterna och öppnar anmälningssidan för första Copiaxdagen 2023. Eftersom dagarna blivit en sådan succé har Copiax med sina samarbetspartners och leverantörer utökat med ytterligare en Copiaxdag. Det blir alltså totalt fyra branschträffar.
Copiaxdagarna är mini-mässor och möten under trevliga förhållanden med inslag av produkter, nyheter, kunskap och nöje. Dagarna vänder sig till kunder inom säkerhet – säkerhetsinstallatörer, låssmeder, servicetekniker, projektledare med flera. I samband med Copiaxdagarna erbjuds även seminarier.

Nu avslöjas städerna för Copiaxdagarna 2023Dagarna är helt kostnadsfria för besökare. Det bjuds på utställning, lunch, fika och föreläsning. För dem som vill delta i kvällsaktiviteterna så tillkommer en mindre avgift för mat och dryck.

Årets Copiaxdagar:

Västerås 21 mars

Malmö 11 maj

Stockholm 15 juni

Göteborg 30 november

Läs mer om detaljerna här:

www.copiax.se

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>