Nu är det premiär Rafinos hemsida, rafino.se.
Hem Fastigheter Nu är det premiär Rafinos hemsida, rafino.se

Nu är det premiär Rafinos hemsida, rafino.se

Publicerat av: Redaktionen

 Rafino är ett helägt dotterbolag till Riksbyggen och erbjuder smarta tjänster och produkter som bland annat förenklar bostadsköp, stärker grannsamverkan och bidrar till en mer hållbar vardag.

– Nystartade Rafino befinner sig i ständig utveckling och nu har vi ytterligare en pusselbit på plats, vår nya hemsida rafino.se. Rafinos uppdrag är samla insikter från branschen och sedan raffinera dessa till intressanta, innovativa och avlastande tjänster som skapar värden inom fastighetsmarknaden, säger Sofia Enberg, vd på Rafino .

Det är första gången i Riksbyggens historia som ett dotterbolag bildas för att utveckla tjänster som inte bara kommer att användas av Riksbyggen utan även av andra aktörer.

Nu är det premiär Rafinos hemsida, rafino.se.

Sofia Enberg, vd Rafino .

–Närheten till Riksbyggen ger oss tillgång till en enorm kunskapskälla om fastighetsbranschens behov och hur vi kan bidra till att utveckla den. Det gör Rafino till en trygg, långsiktig digital partner som utvecklar lösningar och produkter utifrån starka insikter om användarens vardag och omvärld, säger Sofia Enberg.

Rafino skapar nya möjligheter för Riksbyggen.

– Styrkan med Rafino är att vi är snabbfotade, innovativa och vågar testa. Lärande och utveckling är en del av vårt arbetssätt för att lyckas utveckla digitala relevanta tjänster för hela fastighetsbranschen, berättar Sofia Enberg.

Rafino är ett dotterbolag till Riksbyggen som förvaltar bostadsrätter och hyresrätter där hundratusentals människor bor över hela landet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>