Nu är Dalarna Science Park nya namnet på Teknikdalen

Teknikdalen är nu ett minne blott och efter fredagens invigning heter nu huset Dalarna Science Park.

Nu är Dalarna Science Park nya namnet på Teknikdalen 1
Hundratal engagerade ville vara med när Dalarna Science Park invigdes 30 november 2018.

Flera hundra personer samlades för att ta del av föreläsningar om digitala trender 2019, talangattraktion. Många utställande företag och samverkan mellan de 80-talet hyresgästerna.

Landshövding Ylva Thörn tillsammans med Sture Ericsson, från Stiftelsen Dalarna Science Park och Jörgen Isaksson, Fastighets ab Hushagen talade under invigningen. Men den som räknade ner och “tryckte” på invigningsknappen var framtidens robot NAO från science center 2047.

Dalarna Science Park är en innovationsarena för hela Dalarna. Vi stödjer utveckling av människor och företag med tillväxtambitioner. Vi vill bidra till högkvalitativ näringslivsutveckling i Dalarna till nytta för företagens konkurrenskraft och innovationsförmåga. Välutvecklade processer erbjuds till såväl nya entreprenörer som etablerade företag.

Dalarna Science Park har arbetat med innovation och entreprenörskap sedan 1987, vilket har gett oss en långsiktig och brett förankrad regional plattform. Vi har tillgång till bred erfarenhet och kompetens i vår egen organisation och omger oss av ett gediget nätverk av kvalificerade resurspersoner.