Nowo lanserar prenumerationstjänst för utökade sparmöjligheter
Hem Nyheter Nowo lanserar idag en prenumerationstjänst för utökade sparmöjligheter

Nowo lanserar idag en prenumerationstjänst för utökade sparmöjligheter

Publicerat av: Redaktionen

Fintechbolaget Nowo som hjälper svenskar att spara privat till pensionen lanserar idag en efterfrågad prenumerationstjänst.

Prenumerationstjänsten kommer att heta Nowo Plus och är den första av flera kommande betaltjänster som kommer att lanseras av företaget.

Syftet med Nowo Plus är att ge användare som önskar en möjlighet att utöka sina sparmöjligheter via Nowo utöver den kostnadsfria basversionen som kommer att finnas kvar.

Nowo Plus lanseras idag 23e augusti och kommer, utöver rena sparsättstekniska fördelar, också innehålla såväl en betydligt mer omfattande insikts och jämförelsesektion och en personlig Sparcoach där användaren får handfasta tips kring sitt sparande.

Nowo lanserar prenumerationstjänst för utökade sparmöjligheterRutger Selin VD på Nowo:
Vi tar nu nästa steg och erbjuder våra medlemmar ett sätt att ytterligare förstärka sitt sparande via Nowo. Nowo som det fungerar idag kommer även fortsättningsvis bestå av ett antal kostnadsfria spartjänster till pensionen. Alla ska kunna använda Nowo för att spara i vardagen utifrån sina egna förutsättningar till pensionen. Den som vill kan sedan teckna Nowo Plus via Nowos hemsida. När man gör det så låses ett antal extratjänster upp i appen. Vi ser fram emot att möta efterfrågan som vi sett finns och samtidigt öka intäkterna för Nowo som bolag.

Nowo Plus är en prenumerationstjänst där användaren kan välja månatlig eller årlig betalplan. I plustjänsten ingår bland annat:

  • Möjligheten att koppla ihop sitt sparande med en annan Nowo-medlem och se sin gemensamma pensionsprognos
  • Högre garanterad sparränta på det man sparar, utöver eventuell avkastning
  • 50 % högre ersättning via anslutna cashback-butiker
  • 50 % högre ersättning för besvarade enkäter
  • Djupare sparinsikter och jämförelser mot andra Nowomedlemmar
  • Personlig Sparcoach

Lanseringspriset för Nowo Plus kommer att vara 49 kr/månad alternativt 399 kr/år.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>