Hem Nyheter Northmill lanserar Rebilla-kortet

Northmill lanserar Rebilla-kortet

Publicerat av: Redaktionen

Med 2 procent cashback och utan avgifter blir kortet en viktig del i tech-bankens växande bankerbjudande.

Northmill lanserar Rebilla-kortet 3Den svenska tech-banken Northmill lanserar Rebilla-kortet med 2 procent cashback på köp upp till 50 000 kronor och utan avgifter. Rebilla-kortet blir en viktig hörnsten i arbetet med att bygga ett komplett, modernt och individanpassat bankerbjudande som hjälper människor spara pengar och få bättre överblick på sin privatekonomi. Rebilla-kortet släpps inledningsvis i en begränsad upplaga.

Hikmet Ego, Vd på Northmill kommenterade:

– Vi hade som målsättning att släppa marknadens mest konkurrenskraftiga kort med fokus på att ge tillbaka så mycket som möjligt till användarna, och det tycker jag att vi har lyckats med.

–  Vi tycker inte att det ska kosta något att endast ha ett kort och förväntar oss inte heller att majoriteten kommer att nyttja krediten. Däremot är lanseringen ett naturligt nästa steg för oss i resan mot att skapa ett fullskaligt bankerbjudande med Rebilla.

Rebilla-kortet riktar sig till alla typer av konsumenter och därför saknar kortet också olika premiumfunktioner, prisklasser eller speciella VIP-förmåner. I takt med att Northmill lanserar sparkonto, kommer den cashback som genereras från köp genomförda med Rebilla-kortet automatiskt kunna sättas in på användarens sparkonto och omedelbart börja generera ränta.

Babel Poli, produktägare för Rebilla kommenterade:

– Vi vill sticka ut och utmana och för oss är tekniken och användarvänligheten helt central för att utveckla riktigt bra produkter som skapar nytta för användarna. Vi har lagt mycket tid och energi på att ta fram Rebilla-kortet och vi kommer fortsätta utveckla nya features löpande. Exempelvis kommer användaren kunna sätta olika sparmål i Rebilla-appen. Eftersom vi inte är ett renodlat kreditkortsföretag så kan vi vara mer långsiktiga och skapa en bredare och mer individanpassad upplevelse med vårt växande Rebilla-erbjudande.

Rebilla-kortet är fritt från valutaväxlingspåslag, årsavgifter, uppläggningsavgifter, uttagsavgifter eller andra avgifter, och syftar till att ge användaren ett enkelt, flexibelt och säkert kort.

Hikmet Ego kommenterade:

– Idag betalar många människor olika och ofta helt onödiga avgifter för sina kort. Vi tycker inte att banktjänster ska vara krångliga eller kosta onödigt mycket. Utan precis som våra tidigare Rebilla-produkter* strävar vi efter att skapa så enkla och bra produkter som möjligt och hjälpa våra kunder att spara pengar. Det är Rebilla-kortet ytterligare ett konkret exempel på.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>