Hem Nyheter Northmill Bank tillsätter ny Chief Commercial Officer

Northmill Bank tillsätter ny Chief Commercial Officer

Publicerat av: Redaktionen

Den svenska neobanken Northmill Bank, som hjälper människor att förbättra sin privatekonomi, tillsätter Simon Nilsson som Chief Commercial Officer.

Northmill Bank tillsätter ny Chief Commercial Officer 2

Simon Nilsson, CCO, Northmill Bank

Under sina drygt tre år på Northmill Bank, har Simon Nilsson axlat rollen som strategiskt ansvarig för neobankens kundfrågor och varit en del av bankens ledningsgrupp. Hans nya roll innebär ett helhetsansvar för både försäljning och marknadsföring med målsättningen att ytterligare accelerera utvecklingen av nya intelligenta och relevanta bankprodukter.

– Jag känner mig ödmjuk men trygg inför min nya roll. Målsättningen är att fortsätta hitta verktygen för att lyssna på kunderna och skapa processer, där det inte finns något motsatsförhållande mellan att addera värde till kunderna och skapa en lönsam affär. Jag är stolt att vi lyckats växa portföljen senaste tiden med bibehållen kundnöjdhet på över 90 procent mitt under en pandemi, samtidigt som vi lanserat nya och uppdaterade produkter. Däribland Reduce™, som är en produkt som gör det möjligt för människor att lösa sina befintliga krediter och sänka sin ränta. Reduce har tagits emot väldigt väl och vi har fått många ansökningar från ett brett spann av kunder trots minimalt med marknadsföring så här långt. Vi ser att vår strategi där vi med teknikens hjälp vill förbättra människors privatekonomi bär frukt. Det känns väldigt inspirerande att få vara en del av det fortsatta arbetet, säger Simon Nilsson, Chief Commercial Officer på Northmill Bank.

Simon Nilsson har över tio års erfarenhet av finansbranschen och har innan sina roller på Northmill Bank innehaft ledande positioner, såsom försäljningschef och Chief Customer Officer. Han har tidigare arbetat bland annat på Bluestep Bank och Zmarta Group.

– Det är alltid glädjande att kunna ta tillvara på talang som redan finns i bolaget. Vi bygger vidare på vår produktorganisation och jag är övertygad om att Simon kommer spela en viktig roll när vi nu går in i ytterligare en intensiv period, med fokus på att verkligen kommunicera ut vårt snabbt växande bankerbjudande på flera marknader. Vi lever i en konkurrensutsatt värld som kräver att vi varje dag orkar och vågar ifrågasätta, och utmana, hur saker traditionellt har gjorts. Det är ett mindset som funnits hos oss sedan start och jag vet att Simon kommer fortsätta i samma anda, säger Hikmet Ego, VD och medgrundare av Northmill Bank.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>