Hem Nyheter Northmill Bank introducerar sitt tredje sparkonto

Northmill Bank introducerar sitt tredje sparkonto

Publicerat av: Redaktionen

Erbjuder en av Sveriges högsta räntor med statlig insättningsgaranti

Erbjuder en av Sveriges högsta räntor med statlig insättningsgaranti

Northmill Bank introducerar sitt tredje sparkonto

Neobanken Northmill Bank, som har visionen att förbättra människors privatekonomi, lanserar ett nytt fasträntekonto med 1,35 % i ränta, 24 månaders bindningstid och statlig insättningsgaranti upp till 1 050 000 kronor. Lanseringen av neobankens tredje sparkonto sker nästan exakt ett år efter det första sparkontot introducerades och knappt två månader efter medlemskapet i Riksbankens betalsystem RIX.

Hikmet Ego, Vd och medgrundare på Northmill Bank kommenterar
– Det är glädjande att vi ett år efter lanseringen av vårt första sparkonto nu kan erbjuda våra kunder ytterligare ett tryggt och långsiktigt sätt att spara pengar. Vi verkar i en hårt reglerad miljö men fortsätter bevisa att det går att kontinuerligt introducera nya produkter som verkligen skapar värde för kunderna. Extra stolta är vi över vår produkt Reduce som mottagits fantastiskt och vi har lyckats sänka tusentals människors räntekostnader.

Sedan tidigare har Northmill Bank sparerbjudande i form av både ett rörligt sparkonto med för närvarande 0,85 % i ränta och ett fasträntekonto med 12 månaders bindningstid med för närvarande 1,15 % i ränta.

Jacob Thordson, Product Manager på Northmill Bank kommenterar
– Kunden får en smart och användarvänlig upplevelse i appen, garanterad avkastning och ett tryggt sparande upp till den statliga insättningsgarantin på 1 050 000 kronor. Vi fortsätter bredda vårt bankerbjudande i snabb takt och utforskar ständigt ny smart teknologi och kundnära lösningar. Det gör att vi hela tiden rör oss mot att skapa en väldigt personlig, relevant och intelligent upplevelse som hjälper kunderna förbättra sin privatekonomi. Vi ser verkligen fram emot det nya året som kommer innehålla många spännande produktlanseringar och uppdateringar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>