Untitled 18
Hem Försäkring Nordstjernan investerar i insurtech-bolaget Insurello

Nordstjernan investerar i insurtech-bolaget Insurello

Publicerat av: Redaktionen

Nordstjernan investerar i det snabbväxande insurtech-bolaget Insurello och blir partner till grundare och befintliga ägare.

Insurello är ett svenskt insurtech-bolag grundat 2016 med huvudkontor i Stockholm.

Företaget tillhandahåller en konsumenttjänst som hjälper privatpersoner att få ut rätt ersättning efter en olycka. Genom en skalbar och automatiserad process hjälper Insurello individer med hela ärendehanteringsprocessen gentemot försäkringsbolagen, och kan även hitta okända försäkringar som kunden själv inte känner till.

Insurello har byggt en skalbar plattform för ärendehantering, vilket förenklar för kunden att få en helhetsbild av sina försäkringar och också att få rätt ersättning.

Untitled 18Investeringen görs inom Nordstjernans nya tillväxtsatsning, Nordstjernan Growth.

”Insurello är den andra investeringen inom Nordstjernans nya tillväxtinitiativ, Nordstjernan Growth. Vi är imponerade av teamet bakom Insurello och verksamhetens skalbarhet och ser en stor potential i att introducera tjänsten på fler marknader och i flera vertikaler. Vi tror att Nordstjernan Growth passar väl som partner i den fas där bolaget befinner sig”, säger Nordstjernans verkställande direktör Peter Hofvenstam.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>