Nordnet inleder samarbete med Kivra
Hem Nyheter Nordnet inleder samarbete med Kivra

Nordnet inleder samarbete med Kivra

Publicerat av: Redaktionen

Nordnet ansluter sig som avsändare i Kivra. I Nordnets kundbas är det dubbelt så många som valt Kivra jämfört med befolkningen i stort.

Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Hundratusentals personer i Sverige använder redan tjänsten och just nu skickar över 650 företag och myndigheter sin post digitalt via Kivra. Såväl antalet avsändare som användare växer nu snabbt.

Nordnet inleder samarbete med Kivra 2

Stefan Krook (VD Kivra) & Håkan Nyberg (VD Nordnet)

Nordnet ansluter sig nu som avsändare i Kivra, första utskicket sker efter nyår där exempel på utskick som kommer ske digitalt är de årsbesked som distribueras i början av året. Kunder som i dagsläget inte använder Kivra kommer rekommenderas att använda tjänsten för att på så sätt få smidigare tillgång till sin post och samtidigt bidra till en mer hållbar värld.

– Vi på Nordnet har ett stort fokus på digitala upplevelser och strävar alltid efter att erbjuda innovativa tjänster och produkter som ligger långt fram inom digital utveckling. Därför är jag väldigt glad över att vi för den svenska marknaden nu tecknat avtal med Kivra som erbjuder utskick av digital post. De är ett välrespekterat bolag och den ledande aktören för utskick av digital post i Sverige, säger Håkan Nyberg, VD Nordnet.

– Digitala utskick är mer miljövänliga och kostnadseffektiva vilket gör att det är ett lätt val för oss att gå in i detta samarbete. I vår kundbas är det dubbelt så många som valt Kivra jämfört med befolkningen i stort. Det gör att vi tror att våra kunder kommer uppskatta tjänsten och se det som en bra förbättring i vår kommunikation, fortsätter Håkan Nyberg, VD Nordnet.

– Idag är det många som talar om FinTech och alla möjliga nya bolag inom detta område. Långt innan begreppet fanns pionjärade Nordnet området och har åstadkommit resultat under lång tid som dagens heta FinTech bolag drömmer om. Det är en ära att få jobba nära en digital pionjär som Nordnet och extra glädjande att direkt se att Nordnets kunder fortsätter att vara digitala pionjärer då fler använder Kivra än befolkningen som helhet, säger Stefan Krook, VD Kivra.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>