Hem Event Nolia Ledarskap hölls i Skellefteå med profilstarka talare: ”Bästa hittills”

Nolia Ledarskap hölls i Skellefteå med profilstarka talare: ”Bästa hittills”

Publicerat av: Redaktionen

Under onsdagen genomfördes Nolia Ledarskap på Folkparken i Skellefteå med 145 deltagare.

Nolia Ledarskap hölls i Skellefteå med profilstarka talare: ”Bästa hittills” 4Bland andra framträdde Ishtar Touailat, Head of Innovation Incubation, Tieto Data-Driven Business och Emad Zand, Chief Growth officer på Northvolt under konferensens tema, innovationsledning.

– Av alla Nolia Ledarskap jag deltagit på var de här den bästa hittills, tyckte Kjell-Åke Nilsson, Sparbanken Nord efter konferensen.

Nolia Ledarskap är norra Sveriges största mötesplats för chefer och ledare. Här inspireras och utvecklas ledare som ges ett unikt tillfälle att utöka sitt nätverk av andra chefer och ledare. Första konferensen genomfördes 2012 och nu är Nolia Ledarskap inne på sitt sjunde år med onsdagens konferens i Skellefteå och den som hölls 4 oktober i Umeå.

Årets tema för konferensen i Skellefteå var innovationsledning.

– Det är ett mycket passande tema för en stad och en region med en stark innovationstradition och i stark tillväxt genom innovativa företag, säger Jonas Dahlberg, tillförordad vd på Nolia AB som arrangerar konferensen tillsammans med medarrangörer och partners i regionen.

Under dagen gav samhälls- och framtidsanalytikern Troed Troedson verktyg att leda framtidens företag och dess personal. Från scenen på Folkparken intervjuades vinnaren av Årets Innovativa ledare på Chefsgalan 2018 Carina Myrvang.

Dessutom framträdde Ishtar Touailat, Head of Innovation Incubation, Tieto Data-Driven Business och Emad Zand, Chief Growth officer på Northvolt. Dessutom pratade Ingela Hällsten, Skellefteå Science City om Innovationsriksdagen 2020 som hålls i Skellefteå.

Under dagen hölls också två deltagardrivna pass som leddes av Gunnar Storfeldt och Katarina Stetler med interaktiva inslag och övningar i samband med deras föredrag. Gunnar Storfeldt talade om systematik för innovationskraft och Katarina Stetler om fem ingredienser för innovationskraft.

Konferensen avslutades med en bejublad föreläsning av Klas Hallberg om innovation genom att hedra mysteriet.

– Dagen har varit helt fantastisk och knyttes ihop på ett väldigt innovativt sätt genom en omkullkastande Klas Hallberg, sa Sonja Björkman, Vattenfall Kundservice, om konferensen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>