Nöjdaste sakförsäkringskunderna tre år i rad hos Dina Försäkringar!
Hem Försäkring Nöjdaste sakförsäkringskunderna tre år i rad hos Dina Försäkringar AB

Nöjdaste sakförsäkringskunderna tre år i rad hos Dina Försäkringar AB

Publicerat av: Redaktionen

– Vi är otroligt glada och hedrade över att ännu en gång få så fina placeringar i Svenskt Kvalitetsindex undersökning!

-Priserna är en bekräftelse på att våra kunder uppskattar det arbete vi gör för dem och att vår strävan att vara personliga och nära är ett vinnande koncept.

-Vi är väldigt tacksamma för förtroendet kunderna ger oss, säger Gunilla Svensson, vd på Dina Försäkring AB.

Dina Försäkringar tar hem förstaplatsen inom Sakförsäkring Privat och Sakförsäkring Företag när kunderna får säga sitt i den årliga undersökningen om kundnöjdhet inom sakförsäkring från Svenskt Kvalitetsindex.

Det är tredje året i rad som Dina Försäkringar vinner privatkategorin och andra året i rad som man vinner företagskategorin.

Nöjdaste sakförsäkringskunderna tre år i rad hos Dina Försäkringar!– Vår ambition är att ge kunderna en bra upplevelse utan krångel och med förståelse för varje kunds unika situation, både när försäkringen tecknas och när oturen är framme. De fina betyg vi får år efter år tyder på att vi lyckas leverera det här till våra kunder och det känns helt fantastiskt! Det stärker oss i vår strävan att vara nära kunderna och på så sätt fortsätta vara ett tydligt alternativ till storbolagen, säger Gunilla Svensson.

Under de år Dina Försäkringar varit med i undersökningen har bolaget flera gånger varit på förstaplats eller placerat sig på pallplats i de olika kategorierna.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>