Hem Nyheter Nets lanserar mjukvarupaket för sömlösa betalningar i appar

Nets lanserar mjukvarupaket för sömlösa betalningar i appar

Publicerat av: Redaktionen

Att leverera en bra digital konsumentupplevelse är avgörande för alla företag.

Nets lanserar mjukvarupaket för sömlösa betalningar i appar 3Nets underlättar nu för handlare och försäljningsställen genom att lansera ett paket för mjukvaruutveckling av mobilappar som gör mobilbetalningar enklare än någonsin.

– Att skapa friktionslösa betalningar är det viktigaste vi gör och det nya utvecklingspaketet för appar hjälper handlare att både förenkla framtagningsprocessen av mobilappar liksom att öka konverteringen.

Paketet innehåller flera betalmetoder och funktioner som kortskanner, betala med ett klick och biometrisk identifiering − allt för att säkerställa en snabb och enkel betalupplevelse, säger Jan Lundequist, betalningsexpert på Nets.

Mobilhandel är den snabbast växande försäljningskanalen på nätet. Omkring hälften av alla nordiska konsumenter har gjort ett köp via mobilen under de senaste tre månaderna och köp genom mobila appar driver denna trend (DIBS Nordic E-commerce 2018).

Denna trend har lett till utvecklingen av det nya mjukvaruutvecklingspaketet för appar − Nets in-App SDK. Genom Nets goda möjligheter till att skala upp, stabilitet och säkerhet blir det betydligt enklare att tillhandahålla en sömlös köpupplevelse för konsumenter att handla via en mobilapp.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>