Hem Nyheter Nästan 3 miljoner svenskar fick sin deklaration i Kivra

Nästan 3 miljoner svenskar fick sin deklaration i Kivra

Publicerat av: Redaktionen

Nu har Skatteverket skickat ut alla digitala deklarationer, nästan 3 miljoner svenskar fick sin deklaration i Kivra.

Nästan 3 miljoner svenskar fick sin deklaration i Kivra 3På kartbilden kan vi se en av fördelarna med en digital deklaration, du får den snabbt var du än befinner dig.

Många är nyfikna på om de får tillbaka på skatten. 3 miljoner svenskar har nu fått besked i sin digitala brevlåda, resten får vänta på att beskedet trillar ner i den fysiska brevlådan mellan 15 mars till 15 april.

Under deklarationsperioden använder de flesta Kivra i Sverige, men som vi ser på kartbilden använder svenskarna Kivra över hela världen – och får därmed snabb och smidig tillgång till sin post var de än befinner sig!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>