Movestic utsett till årets fondförsäkringsbolag
Hem Finans Movestic har utsett till årets fondförsäkringsbolag

Movestic har utsett till årets fondförsäkringsbolag

Publicerat av: Redaktionen

Söderberg & Partners har idag, i sin årliga trafikljusrapport, utsett Movestic till årets försäkringsbolag inom fondförsäkring i konkurrens med 12 andra försäkringsbolag på den svenska marknaden.

Årets fondförsäkringsbolag baseras på analys inom fem kategorier:

fondselektering, utbud, hållbarhet, utbetalningsvillkor och kostnad. De olika kategorierna vägs sedan samman. Övriga nominerade till utmärkelsen årets fondförsäkringsbolag var SPP och Folksam.

Movestic utsett till årets fondförsäkringsbolag

Movestics team på plats: Maria Gunnarsson Ferm, Chef Fondanalys, Johan Andersson, Chef Distribution och Försäljning, Tobias Prytz, Chef Förmedlad försäljning

– Vi är väldigt glada för utmärkelsen som följer på hårt arbete med vårt erbjudande inom tjänstepension där många delar av Movestic varit involverade.

-Jag vill gärna lyfta vårt försäljningsteam, vår förmedlarservice, våra produktexperter, fondanalysteamet, juridik, kommunikation och IT, säger Johan Andersson, Chef för Distribution och Försäljning, på Movestic.

I sin rapport skriver Söderberg & Partners: ”Årets fondförsäkringsbolag tilldelas Movestic till följd av höga betyg i alla fem kriterier som utvärderas i analysen. Movestic har haft goda betyg under ett antal år men utmärker sig särskilt under det gångna året. Detta till följd av förbättringar i både selekteringsbetyg och utbetalningsbetyg. Sammantaget resulterar det i att de blir årets bästa fondförsäkringsbolag.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>