Mondido lanserar som första PSP stöd för Swish Handel

Swish för e-handel har efter lansering fått stor efterfrågan från e-handlare, vilket gör att Mondido nu lanserar Swish som en del av sitt utbud.

smzvvwonsreawsdniw4d– Våra kunder vill ligga i framkant och är konverteringsmedvetna, och därför blir Swish ett naturligt alternativ för e-handlare som säljer mot den svenska marknaden – Säger Robert Pohl, VD och medgrundare på Mondido.

Mondido svarar nu på kundernas förfrågningar om att kunna erbjuda Swish i sina webshoppar. Swish har på kort tid gått från noll till fyra miljoner användare, vilket visar på den enorma succé som de svenska bankerna tillsammans har skapat. För Mondido är det viktigt att vara lyhörda för e-handlarnas behov vad gäller ny teknik och sätt att öka sin försäljning, konvertering och kundnöjdhet.

– Vi är rätt unika genom att vi lyssnar lika mycket på start-up’s, som ju är framtidens storbolag, som på dagens storbolag, och sätter vår Road Map efter kundernas behov – säger Robert Pohl.

Fakta om Swish för e-handel hos Mondido

  • E-handlaren kontaktar sin bank för Swish-avtal, en aktivering sker sedan hos
    Mondido.
  • Swish erbjuds tillsammans med betalsätten kort, faktura, direktbank ochPaypal.
  • Betalningar med Swish fungerar för köp både i mobil, läsplatta och på datorn.
  • De banker som erbjuder Swish handel är: Danske Bank, Handelsbanken, ICABanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Swedbank och Sparbankerna.