Momentum lanserar ny plattform för uthyrning
Hem Fastigheter Momentum lanserar ny plattform för uthyrning

Momentum lanserar ny plattform för uthyrning

Publicerat av: Redaktionen

Momentum släpper Fastighet Uthyrning – en ny tilläggsprodukt som helt förändrar arbetet med uthyrning.

Uthyrningsprocessen blir transparent och enkel att följa för hyresgästen.

Den är också lätt att anpassa och har ett tydligt arbetsflöde för administratörer. Detta gör Fastighet Uthyrning till en helt ny upplevelse.

Varje år används Momentums plattformar av mer än 10 000 medarbetare hos svenska fastighetsbolag. Dessutom hanterar över en miljon hyresgäster och bostadssökande sitt boende, intresseanmälningar och köplats i våra lättanvända webbappar.

De flesta marknadssystem som finns på marknaden utvecklades för mer än ett decennium sedan. De är ofta komplexa och har omoderna gränssnitt som gör det svårt att se helheten. Även små förändringar kräver insatser från systemleverantörens konsulter vilket gör att de tar tid och kostar pengar.

Momentum lanserar ny plattform för uthyrningFastighet Uthyrning är inte ett uppdaterat marknadssystem, utan en helt ny plattform. Den kommer med ett modernt gränssnitt utvecklat för människor. Flöden och processer är visuella och enkla att anpassa efter verksamhetens processer. Helt utan konsulter.

Hyresgäster och bostadssökande loggar in med BankID i ett eget gränssnitt, integrerat i Mina Sidor. Det är helt mobilanpassat och hämtar all information direkt från fastighetssystemet. Den behöver därför bara uppdateras på ett ställe.

Självklart hanteras hela uthyrningsprocessen i Momentum Fastighet, vilket innebär att kunder bara behöver logga in en gång och alltid arbetar i samma gränssnitt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>