Hem Nyheter Missa inte en lönsam affär i onödan

Missa inte en lönsam affär i onödan

Publicerat av: Redaktionen

Vi vet att vi ser till att en stor del av företagarsverige går runt.

Missa inte en lönsam affär i onödan 2

Pontus Jakobsson, kreditchef. På Euro Finans sedan 2004.

I början av min karriär var det främst entreprenörsdrivna företag som vände sig till oss men idag har vi även flera börsnoterade bolag med miljardomsättning som våra kunder.

Samtidigt har vi gjort en hel del kundanpassning för att matcha nya behov, till exempel är det viktigt med en smidig återrapportering till bolag som skickar tusentals fakturor varje månad. En sak är dock oförändrad. Vi jobbar alltid i par, oavsett om ärendet gäller små eller stora belopp. Det minskar risken för felbedömningar och mänskliga misstag.

Pontus bästa råd

Missa inte en lönsam affär i onödan. Om ditt företag har möjlighet att göra ett förvärv eller en investering som ni bedömer skulle främja er tillväxt, men inte kan lösa finansieringen tillräckligt snabbt genom er bank, kontakta oss gärna!

Pontus Jakobsson, kreditchef.
På Euro Finans sedan 2004.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>