Mirovia Group förvärvar Repona AB – utökar sin portfolio till att även inkludera SAP-experter
Hem TeknikMoln tjänster Mirovia Group förvärvar Repona AB och utökar sin portfolio till att även inkludera SAP-experter

Mirovia Group förvärvar Repona AB och utökar sin portfolio till att även inkludera SAP-experter

Publicerat av: Redaktionen

Mirovia Nordic AB (publ) förvärvar Repona AB, och utökar därmed sin portfolio till att även inkludera SAP-experter med specialistkompetens inom bland annat ekonomi, logistik, programmering samt systemintegration.

Repona redovisade under 2021 en omsättning på 46,8 MSEK och en EBITDA på 10,3 MSEK.

Repona grundades 2006 för att skapa ett kompetent SAP-konsultbolag med förankring i södra Sverige och har idag kontor i Lund och Göteborg. Repona består av ungefär 25 SAP-experter med specialistkompetens inom ekonomi, logistik, programmering samt systemintegration, och erbjuder även systemförvaltning samt implementering av SAP. Tack vare deras gedigna affärskompetens vet de hur affärsprocesserna ska sättas upp för att bli så effektiva som möjligt.

Mirovia Group förvärvar Repona AB – utökar sin portfolio till att även inkludera SAP-experter“I en tid med krav på snabb och effektiv digitalisering är vi glada att kunna fortsätta som det lilla företaget i ett större sammanhang. Att bli en del av Mirovia betyder att vi får kraftigare muskler och ett bredare nätverk. Detta ger mycket goda förutsättningar för en trygg och långsiktig framtid för alla oss på Repona och våra kunder. När SAP nu gör sitt systemskifte till S/4HANA och till molnlösningar så kommer vi att stå väl förberedda” säger Thea Lauren, en av Reponas grundare.

“Repona har under många år specialiserat sig på SAP och är en av Sveriges bästa inom denna genre. Dessa kommer komplettera vår portfölj av bolag inom ERP-sfären alldeles utmärkt. Vi är väldigt glada över att de har valt att bli en del av vår familj” säger Sebastian Karlsson, VD och medgrundare Mirovia Group.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>