Mio öppnar tech-kontor i Skövde
Hem Fastigheter Mio öppnar ny tech-kontor i Skövde

Mio öppnar ny tech-kontor i Skövde

Publicerat av: Redaktionen

Mio AB öppnar i februari 2022 ett tech-kontor i Science Park Skövde som en filial till Servicekontoret i Tibro.

Till tech-kontoret flyttas avdelningen IT Utveckling för att finnas i digitaliseringens epicentrum och på en attraktiv fysisk plats med närhet till stationen i Skövde.

För att fortsätta leverera multikanalstrategin ”Ett Mio” har Mio nu tecknat ett hyresavtal med Science Park Skövde och kommer från och med 1 februari 2022 att ha avdelningen IT Utveckling stationerad där. Science Park är en mötesplats för människor och verksamheter som har fokus på utveckling, innovation och digitalisering.

Mio öppnar tech-kontor i Skövde– Placeringen kommer att skapa goda förutsättningar för vår IT Utvecklingsavdelning att fortsätta växa och utvecklas. Satsningen är en viktig investering för framtiden och de ambitiösa framtidsvisioner vi har, säger vd Björn Lindblad.

Den attraktiva fysiska placeringen med närhet till stationen i Skövde skapar bättre tillgänglighet för konsulter och också goda förutsättningar för nyrekrytering.

– Idag är IT Utvecklingsavdelningen 8 personer, men inom en snar framtid är ambitionen att vi ska vara 25 personer på plats, kommenterar vd Björn Lindblad.

IT Utveckling arbetar främst med utveckling och drift av mio.se, som senast i oktober helt relanserades med 3D-rendering av soffor och en underliggande plattform för hantering av stora volymer artikelvarianter.

– Räkenskapsåret som avslutades sista april 2021 var ett kanonår såväl tillväxts- som lönsamhetsmässigt. Tillväxten ökade med 13,2% och e-handeln ökade med 77% och passerade 1 miljard. Detta innebär att vi fortsätter att ta marknadsandelar såväl på totalen som i respektive kanal vilket är oerhört viktigt när vi nu ska ta en extremt framgångsrik vision 2022 i mål. Samtidigt laddar vi för nya tillväxtplaner med nästa vision 2026 och med den krävs förutsättningar och resurser – och vi hoppas att du vill vara med på vår nästa resa att fortsätta hjälpa våra kunder att skapa hem att trivas i och vara stolta över, avslutar vd Björn Lindblad

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>